Na Besoni

Bëhu sponzor i radios

Reklamo biznesin tuaj në illyrians radio dhe ndihmo në mirëmbajtjen e radios që të vazhdojmë të argëtojme dëgjuesit tanë me muzikë 100% shqip 24/7

Reklamo me ne

Planet e sponzorimit

Ndihmues

NDIHMO RADION TËNDE TË RRITET
20.00/JAVË
  • check REKLAMA 1 JAVË
  • check REKLAMA NË INSTAGRAM 3x 24H
  • check REKLAMA JUAJ NË FACEBOOK
  • check LOGO E JUAJ NË FAQEN E PARË
REKLAMO

REKLAMË EXPERT

REKLAMË NË WEB DHE RRJET SOCIAL
50.00/MUAJ
  • check REKLAMA 1 MUAJ
  • check 15X24 ORË NË INSTAGRAM STORY
  • check REKLAMA JUAJ NË FACEBOOK 365 DITË
  • check LOGO E JUAJ NË FAQEN E PARË
REKLAMO

What is our radio about?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

FAQ

Have any question in mind?

We can solve all your doubts

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Sponzor i javës
Na vlersoni në trustpilot

listen with your app

0%